Сервиз

Service-EngineerНие сме тук, когато имате нужда от нас.
Глобалната сервизна мрежа,
която е точно зад ъгъла.

Едно от основните вярвания в Tokheim е, че нашите продукти са толкова добри, колкото поддръжката която  осигуряваме за тях. Повече от всичко друго, това е  уникалното, което ни отличава от други доставчици. Tokheim е инвестирала много в създаването на най-голямата директна сервизна мрежа на четири континента като внимателно са подбрани най-добрите Дистрибутори и Упълномощените представители на тези пазари. Ние разполагаме със собствен отдел Директни продажби и Отдели за услуги.

tokheim-map-world40000 + бензиностанции, 30 + страни на вашите услуги.

Нашата широка глобална сервизна мрежа ни дава несравнимо присъствие и впечатляваща способност за бързо реагиране на нашите текущи 40 000 клиенти по целия свят. Местните специалисти в повече от 30  държави са там, за да помогнат на бизнеса ви. Индустриални експерти от вашия регион работят с вас, за да се гарантира, че услугите, които предоставяме са адаптирани и оптимизирани за  разрастване на местния пазар. Където и да сте, каквито и да са вашите нужди, ние сме с вас. Изслушване. Подкрепа. Изпълнение.

 

Гъвкаво обслужване и поддръжка.Service-Engineer-PDA

Tokheim активно поддържа и обслужва пълна гама от услуги за forecourt и оборудване за магазин – както за нашите собствен продукти така и за за стоки от трети страни. Местното познание, подкрепен и от глобален екип от експерти на услуги осигурява  надеждност и сигурност за оборудване на вашия сервиз.

 

spare-partsОригинални резервни части на склад.

Tokheim има цялостна централизирана система за резервни части, за да предостави най-ефективна сервизна поддръжка за клиента. Дава възможност за точна и бърза поръчка както и своевременен ремонт със замяна на резервни части, когато е необходимо. Важно е да използвате оригинални резервни части марка Tokheim, когато сервизирате нашите колонки, системи и платежни устройства. Оригиналните Tokheim части са проектирани и произведени да прилягат оптимално на оборудване закупено от нас, с подходящия дизайн и съответсва на всички законодателни стандарти.

 

 

Местни Хелпдеск, които разбират и помагатGirl-Helpdesk-small

Имаме кол центрове, работещи по 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, за да предоставят помощ в реално време, когато имате нужда от нея. Нашите високо квалифицирани Helpdesk екипи са базирани на местно ниво и разбират уникалните изисквания на пазарите, на които ние предлагаме услуги за поддръжка.

 

 

Service-Engineer-projects1Безопасно и сигурно обслужване на което можете да имате доверие

Нашите екипи от опитни сервизни инженери  непрекъснато се уверяват, че оборудването е ремонтирано в съответствие с най-новите законодателни изисквания за здраве и безопасност. Tokheim има общ набор от правила, насоки и инструменти за докладване в рамките на групата, за да се гарантира, най-високото ниво на професионализъм и придържане към местните и световни стандарти за поддръжка. Можете да бъдете сигурни, че работата извършена на вашата станция, ще бъде направено бързо, безопасно и сигурно.

 

 

Награждаване на услугите, безопасността и иновациитеservice-awards

Местни сервизни организации на Tokheim са получили редица награди през годините  за качеството на предоставяните услуги на нашите клиенти. Ние предлагаме едно и също високо ниво на обслужване, както на нашите най-големи клиенти  и национални петролни компании, така и на хилядите независими клиенти в целия свят, ежедневно. По-долу са посочени подробности за някои от наградите, които е получил Tokheim в цял свят:

  • Референции издадени на Токхайм Рое България
  • Network Security Challenge Trophy (Трофеят Challenge Sécurité Réseau) от “Тотал“ във Франция
  • Mobility Trophy от Informatique за разгръщането на PDAs на нашите техници по поддръжката във Франция
  • Tiger Performance Award, Trophy безопасност от ESSO в Бенелюкс, Австрия, Франция, Германия и Тунис
  • Tokheim Iberica награда от Repsol за иновативни инициативи в областта на HSSE
  • Безопасност на иновации от Shell във Франция
  • BP Europa Award SE награда за безопасност за изключително представяне на безопасността в Германия
  • Награда за сигурност от BP за френски строителни услуги
  • Награда от Министерството на заетостта в Испания за постижения в областта на HSSE

Изтеглете Сервизна Брошура