Производство

По-добро качество на всякъде

Tokheim се гордее с качеството на продуктите и системите, които се произвеждат за нашите клиенти, вече повече от един век. Днес, ние имаме изследователски и производствени центрове по целия свят. Нашите основни фабрики за колонки и системи са в Шотландия, Франция, Бенелюкс, Индия и Китай. По-долу ние сме се фокусирали върху нашата фабрика  – Manufacturing Centre Dundee, мястото  където сe произвеждат и от където се разпространяват по-голямата част от нашите колонки.

Производствен център Dundee

Дънди е известен като меката за производство в UK. Това предоставя възможност за добро съчетаване на продукти, които са създадени да работят безпроблемно множество години дори в най-трудните условия. Високотехнологичните производствени съоръжения разположени на 11 хиляди квадратни метъра са домът на най-опитните инженери и производствени екипи на Tokheim. След като вашата поръчка е направена, нашите квалифицирани инженери се заемат с работата по вашата колонка. Педантичното внимание към детайлите е част от създаването на всяка колонка за гориво. Само след дни на внимателно сглобяване и подробно тестване ние изпращаме колонката, гордо носеща нашето лого Tokheim “Quality”.

 

Производство на разходомери

Разходомерът е ефективното сърце на колонката за гориво. Точността естествено е от първостепенно значение, и Tokheim доказва това с надеждна технология. Разходомерите Tokheim са преминали строг тест по програма за продължителност на живота, включително и тест с 12 милиона литра.

 

 

 

 Поточни линии за бензиноколонки

Колонките които ние произвеждаме ежедневно на поточната ни линия са изцяло по поръчки на  наши клиенти. Ние използваме наша версия на “масова персонализация”, за да се гарантираме производството на качествени колонки по най-ефективен начин и с най-високо ниво на контрол.

 

 

 

Печат и Боядисване

Заводът разполага със собствена, екологично акредитирана база за боядисване, за да можете да персонализирате дизайна и външният вид на колонката. Инвестирали сме в най-новите широкоформатни цифрови преси за печат, за да гарантираме качествени и перфектни проекти за всички наши клиенти.

 

 

Тестване

Тестовите установки осигуряват автоматичен списък от параметри за оперативни проверки. Всяка колонка се изпитва за всички електронни, хидравлични и механични функции на 100%, като се вземат предвид персонализираните опции, както и конкретната държава, безопасността и регулационните мерки.

 

 

Контрол на качеството

Колонките на Tokheim се произвежда в последователни работни клетки като във всяка една се извършва контрол на качеството по определен контролен списък, преди да се премине към завършения продукт. Тези успешни механизми за контрол на качеството гарантират високите стандарти, за които сте дошли и които очаквате от Tokheim.

 

 

 

Проверка и опаковане

Всяка колонка преминава през крайна проверка, където всички данни се записват по електронен път срещу серийния номер на колонката за да има проследяемост. След това всички колонки се опаковат внимателно и се изпращат по целия свят, за да започнат да зареждат за години напред.

 

 

 

 

 

 

Акредитации

  • MID
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • OHS 18001
  • ATEX
  • SIRA

 

Видео