За нас

Tokheim е синоним за иновация в петролната индустрия. През 1898, компанията поставя първите си следи върху света. Целта на основателят, Джон Токхайм е била да подобри методите за преливане на петрол по това време, изобретявайки успешно куполната маслена помпа на Tokheim (Tokheim Dome Oil Pump) в щата Айова, САЩ.

Това е първата стъпка, която поставя Tokheim на картата и започва тяхната дълга история, която продължава да се развива до днес.

Към момента, Tokheim има присъствие в 22 държави, което прави компанията една от най-големите и водещи производители на системи и оборудване за преливане на гориво и поддръжка.

Нашата Мисия

Присъствието на Tokheim Rohe в България започва през 1993 г. Компанията допринася към националния пазар с качество и високи стандарти от световно ниво. От основаването, визията на компанията е да продължи десетилетната традиция в иновацията и да бъде лидер в предлагането на неповторими продукти и технически услуги.

Нашият Екип

Всеки член на екипа участва в редовни подготовки свързани с новите подобрения в индустрията, които поддържат високото ниво на компетентност в компанията. За нас, способностите и уменията на нашият екип са от най-висока важност. Нашите техници преминават през голямо разнообразие от курсове, които подобряват тяхната квалификация и ефективност.

Обучителният процес включва информация и инструкции за работата с оборудване от различни производители, както и управление на тръби, автоматизирани помпи, фискални системи и други.

Токхаим Рое България е лидер в българският петролен пазар, притежавайки най-високо квалифицираният персонал с години опит и практически умения. Към момента, нашата компания разполага с екип от 111 служители:

  • 22 Инженери
  • 36 Ел. Техници
  • 20 IT Специалисти
  • 80 Сервизни Техници

За да предостави възможно най-бързи услуги, персонала разполага с автомобили, високо технологично оборудване и резервни части:

  • 60 Сервизни Автомобила
  • 6 Високо Проходими Автомобила
  • 15 Сервизни Центъра

Благодарение на широкият обхват на нашите сервизни центрове разположени из цялата страна, най-дългата дистанция до обект на наш клиент е не повече от 85 километра.

Нашите Услуги

Към момента, Tokheim Bulgaria работи интензивно по над 20 договора с компании от цялата страна. В ангажиментите на компанията влизат услуги за Дизелови генератори, Колонки за гориво, Автомивки, Фискални системи с дистанционна софтуерна поддръжка, както и Сервиз и поддръжка (Гаранционна и Извън-гаранционна).

За да предоставим на нашите клиенти максимално удобство, нашият екип предлага услуги за доставка на всякакъв вид оборудване за бензиностанции в цялата страна.

В обхвата на услугите предлагани от Tokheim Bulgaria има четири главни елемента:

Колонки за гориво

Пълно разнообразие от модели и опции, оптимална ергономичност, компактен дизайн, компоненти от високо качество, стабилност и надеждност. Нашите колонки за гориво са съвместими с всякакъв тип гориво, проектирани да предоставят максимална ефективност на вашата бензиностанция. Всеки модел е произведен с най-високите изисквания в петролната индустрия. С колонки от най-висок клас, Tokheim Bulgaria ще надмине вашите очаквания.

Системи за плащане

Смарт системи за гладък бизнес. Водещите терминали и системи за плащане на Tokheim Bulgaria помагат на управлението на всеки компонент от вашата бензиностанция. Комбинацията от тъчскрийн интерфейс и силен софтуер за управление и анализиране позволява безпроблемна връзка с всички системи в обекта, включително колонки, платежни системи, нива на гориво, автомивка и всичко, което позволява на персонала ви да се фокусира върху клиентите.

Техническа поддръжка

Поддръжката и подркепата за Вас е главният фокус на Tokheim Bulgaria, не само в България, а по цял свят. Мрежата ни от сервизни партньори и дистрибутори е внимателно подбрана с основна цел – грижата за Вашата бензиностанция. Техническите ни екипи са на Ваше разположение 24 часа на ден, винаги способни да достигнат Вашият обект в рамките на часове. Винаги подготвени за всичко. Винаги подкрепящи Вашите интереси.

Проектиране и изграждане

В дългогодишния ни опит с български клиенти са включени многобройни проекти на компании, изграждащи глобални мрежи от бензиностанции в цялата страна. Това включва консултантски договори за предварително проучване и проектиране, управление на изграждането, както и пълно сервизно поддържане.

Спешните случаи са моментите, в които най-силно се нуждаете от помощ. От партньор, който винаги е подготвен и на Ваше разположение. Tokheim Rohe Bulgaria е на Ваша страна 24 часа на ден, 365 дни в годината, винаги готови да се отзоват на всяка ситуация.