Управление на проекти

Kонструкцията на бензиностанция представлява комплексен процес с множество стъпки. Ако четете тази страница, значи вече имате план това да се случи. Единственото, което ви трябва сега е доверен партньор, който може да ви помогне с изграждането на вашата бензиностанция.

В дългогодишния ни опит с български клиенти са включени многобройни проекти на компании, изграждащи глобални мрежи от бензиностанции в цялата страна. Това включва консултантски договори за предварително проучване и проектиране, управление на изграждането, както и пълно сервизно обслужване.

Изграждането и мениджмънта на бензиностанция може да бъде голямо предизвикателство, ако нямате на кой да разчитате. Tokheim Rohe Bulgaria е фирма, която специализира в планирането, проектирането, конструкцията и всяка стъпка от началото на проекта до отварянето на вашата бензиностанция.

Нашите експерти могат да поемат задълженията по целият процес, фокусирайки се върху вашите интереси. Ако имате идея или план, за стартиране на ваша собствена бензиностанция, ние можем да направим това възможно.

Свържете се с нас, за да обсъдим бъдещият ви бизнес!

sales@tokheimservices.bg