Tokheim EYE

TOKHEIM-EYE-overview

Tokheim EYE е мощна,но лесна за използване система-цифрова камера предназначена за наблюдение на бензиностанции. Tokheim EYE само съхранява съответните изображения – така че можете бързо да преглеждате изображенията, заснети от камерите, веднага след като се открие движение. Tokheim EYE съхранява номера на транзакция,на пълнещата кола заедно с образите; тази уникална връзка означава, че можете да изтеглите снимки на събития или конкретно пълнене или сделка чрез разписка или номер пълнене или алтернативно изображения по дата и час.

 

drag-dropDrag и Drop

Tokheim EYE е лесен за използване. Хитрия интерфейс ви позволява просто да влачите и пускате клиповете, за да ги гледате на мултимедийния плейър.

 

 

featuresTokheim-937-retouched1Снимка на каса

Показване на изображения (до 9 на брой) на касата. Докоснете миниатюра, за да смените изображението. Това помага да се избегнат обърквания и ускорява процеса на продажба. Повече за каса

 

 

zoom-inУвеличаване с висока разделителна способност

Изберете област на екрана, която искате да увеличите. Толкова е просто. Бързо се фокусира върху хора или регистрационни номера, като запазва чисти, качествени изображения.

 

 

anprРазпознаване на регистрационни табели

И двете са статични и динамични (в движение) ANPR е допълнителна функция.Складира “избягали” в черен списък директория. Ако номера на колата се появи в бензиностанцията отново, касата е уведомена автоматично.

 

 

Допълнителни функции: Защитете вашата станция дистанционно

 

Tokheim-technology-group1Смарт телефони и таблети

Виж какво се случва навсякъде по света. Ако искате да видите какво се случва на вашата станция, докато сте в движение, можете да го направите с Tokheim EYE IPad и Smartphone (налична за Android, iPhone, Blackberry, Windows). Гледайте кадри от вашата станция директно в телефона си с 24-часов достъп. Повече за приложението

 

 

 

tokheim-eye-control-roomСвържете множество точки в една контролна стая

Наблюдавайте и свържете противопожарни аларми, говорители, контрол на достъпа и др. Виж в няколко сайтове от една “контрол-стая”

 

 

 

VIDEO: Tokheim EYE explained

VIDEO: Ron Perry customer story