Minibox

Minibox-overview

Система за управление  на горивото на станцията Entry-level е напълно подходящ за по-малки станции с минимален брой обслужващ персонал.  Индустриалният хардуер е интуитивен и позволява да управлявате станция с  8 колонки без усилие ,оборудвани с Tokheim системи за разплащане с карти.

 

payment-slim3Свържете се с Crypto VGA

Minibox предлага РУТЕР посредством който можете да се свържете с целия набор от платежни терминали на Tokheim за обработка на дебитни, кредитни и  магнитни карти. Гамата Crypto VGA включва също самостоятелен, вграден във колонката банкомат.

Повече за Crypto VGA

 

 

 

minibox-hardware-smallПрост и ефективен хардуер

Minibox е компактен набор от оборудване, лесен за монтаж в места, където пространството е ограничено. Той е снабден с 12 ” цветен екран, интегрирана клавиатура и тъчпад мишка като стандартно оборудване. Мениджърът на станцията може  лесно да активира необходимите приложения за управление на бензиностанцията чрез .NET платформа. Отчетите могат бързо да бъдат изнесени и отпечатани в професионален формат.

 

 

Сигурност на която можете да се доверите

The Minibox е сертифициран с MID. Това означава, че можете да сте спокойни че гориво ще бъде измервano правилно и вашите данни се обработват по сигурен процес.