Homebase Fuel

FUEL-HOMEBASE-overview

Homebase Tokheim Fuel е специализирано решение за управление на автоматични станции. Тo ви позволява да се свържете безпроблемно с други системи на вашaта автоматичнa станция, включваща безкасово плащане, колонки, видеонаблюдение, нивомери, полсайн както и автомивката. Свързана чрез сигурна интернет връзка вие можете да управлявате вашата станиция дистанционно от офиса или в движение.

 

 

 

Tokheim-448low-resfeat21Автоматизирани – Цялостно решение

Tokheim предоставя завършено и гъвкаво решение за вашата автоматична станция. Нашите услуги включват управление на проекти и строителство, помощ при законодателна документация, всичко необходимо до монтажа и поддръжката на цялото оборудване.

Ние можем да ви предложим широка гама от колонки за всички видове горива – те могат да бъдат снабдени с нашия интегриран картов терминал, Crypto VGA. Също така предлагаме и  разнообразие от самостоятелни  банкомати, които могат да бъдат използвани за закупуване на допълнителни услуги, като например телефонен  кредит или жетони за автомивка, както и ваучери за приложения. Ние също така предоставяме допълнителни системи като видеонаблюдение и нимомер.  Всички операции се контролират чрез Homebase Fuel  – това е в основата на приложението – позволява ви  да управлявате доставките на гориво, линковете към банкоматите, платежни терминали.  Видеонаблюдението (CCTV) и ви предоставя възможност за промяна на  полсайните от разстояние.

 

tlg-icon-small1Управление на Горива и Резервоари

Smart управлението на горива  помага за намаляване на загубите на горивата и подобряване на управлението. Homebase Fuel е с капацитет за автоматично калибриране на резервоара, горива помирение, засичане на течове и изцяло автоматични функции  за доставки на гориво, които ще ви помогнат да управлявате  дистанционно  всички дейности свързани с горивата.

 

 

dispenser-icon-smallForecourt контрол

Свържете се с всички видове колонки с лекота чрез напълно интегриран цифров контролер.

 

 

payment-icon-smallНадеждност и сигурност

Вашата станция може да разчита на решение, което е бързо, стабилно и е изпитано във времето. представлявя “бъдещето”. Нашият революционен метод за секюрити плащане отговаря на най-строгите изисквания PCI, така че да сте максимално защитени от измами; сега и за в бъдеще.

 

reports-icon-smallСправки

Homebase Fuel  ви позволява да управлявате бензиностанцията си по-ефективно. Сложни  процедури за справки  ви гарантират, че имате нужното количество гориво по всяко време, в резервоарите.