Fuel POS

Fuel-POS-overview1

Горивните POS-ове на Tokheim -водещи в индустрията EPOS,ви помага да управлявате всички аспекти на вашето гориво и търговията на дребно. Те съчетават лесен за използване сензорен интерфейс с мощно управление и аналитични софтуерни инструменти. Те ви позволяват да се свържете безпроблемно с всички други системи на вашата станция, включително колонки,вътрешно и външно плащане, CCTV, нивомери, резервоари,полсайн, компютър в офиса и автомивки. Това ниво на интеграция прави живота по-лесен, като помага на вас и вашия персонал да пестите повече време, за да обслужвате по-добре клиентите си.

Fuel-POS-instore

 

fuel-pos-touchscreenИнтегриран eMIS

POS-a е снабден с леснo за използване и инсталиране приложение, наречено eMIS. Този мощен и интуитивен софтуер ви позволява бързо и точно поставяне на информация върху новите си EPOS. Създаването на категории горива, цистерни и помпи се конфигурира бързо; детайлите по магазинните артикули като описание, раздел, баркодове и др.са лесни за добавяне.

 

 
 

instore-salesПродажби в магазина

POS-а е лесен за използване, с ясни икони, звукови сигнали, прости изскачащи прозорци,внимателно оформен и проектиран сензорен екран с икони за бърз достъп. Маркетинг приложение, което контролира отстъпки, happy hours, промоции и програми за лоялност ви позволява ефективно да управлявате вашия магазин.
Комбинирането на всичко това с eMIS означава, че можете да пуснете подробни и точни бизнес доклади за оптимизиране на продажбите и наличностите.

 

 

featuresTokheim-497-retouchedlow-resКонтрол на Форкорт

Свържете се с всички видове горивни колонки с лекота чрез напълно интегрирана цифрова помпа-контролер. Рискът от компромиси е намален чрез вградените предупреждения, интегрирани видео образи и чрез възможности за предплащане на горивата.

 

 
 
 
 
 


fuelpos-wetstockДоставки на гориво & Управление на резервоарите

Smart wetstock ви дава възможности за управление,които помагат за намаляване на загубите на горивата и подобряване на съответствието. Системата идва с автоматично калибриране на резервоара, wetstock решения, откриване на течове и напълно автоматични функции за откриване на доставка. POS-a ви помага да управлявате вашeto гориво толкова лесно, колкото да управлявате своя състав.

 

Fuel-POS-credit-cardНадеждност и сигурност

POS-а е предпочитаната система EPOS както за международни петролни компании, така и за независими, тъй като неговият ъптайм е известен в индустрията. Вашият сервиз може да разчита на едно решение, което е бързо, стабилно и “защитено от бъдещето”. Нашето развитие в сигурността при плащане отговаря на най-строгите изисквания PCI, така сте по-добре защитени от измами; сега и в бъдеще.

 

Обучение и съпорт
Преглед на доклади

POS-а има мощен и по-задълбочен набор от инструменти, за да ви помогне да управлявате вашия магазин и доставки.За да извлечете максимума от вашата система,ще се нуждаете от подходящо обучение и съпорт. Tokheim има директни решения и помощен персонал в повече от 30 страни, ние сме проектирали набор от многоезични курсове за интензивни обучение, за да сте актуални.

Ние сме на “един телефонен разговор разстояние”, ако имате нужда от помощ в бъдеще. POS-а ви помага да управлявате цялостният си бизнес по-ефективно. Усъвършенстваните функции за отчетност ви помогнат да прецените, кога се справяте добре и кои сфери могат да се подобрят. Наличните доклади включват управление на работната сила, доклади за смените, управление на паричните средства, дейности,продажби, контрол на достъпа и управление на доставки. Много повече са на разположение

 

Допълнителни приложения

Outdoor-Payment-FPОткрит плащане

The Crypto VGA от Tokheim увеличава вашите възможности, прави вашата станция по-сигурна, помага за намаляване на компромисите и в крайна сметка помага за увеличаване на печалбата.

Повече за Crypto VGA

 
 

featuresKonnect-technology-group-greyBack Office

Konnect Back Office на Tokheim е интегрирана с POS -а за предоставяне на безпроблемна работа на потребителите при запазване на най-високите стандарти за сигурност – тя е достъпна в повече от 50 страни по света днес. POS-а на Tokheim също така се интегрира със стотици местни доставчици използвайки стандартен интерфейс за вземане на данни за бизнес интелигентност, анализи на веригата за доставки, транспорт/ получаване и управление на инвентара. Повече за Tokheim Konnect

 

featuressmallSafePay-CR2_retur-2010-03-10-300dpiClosed cash handling

Safepay, нашата затворена система, заменя ръчните касите с касови системи за рециклиране. Плащанията и корекциите се извършват автоматично. С Safepay, магазина и персонала са по-безопасни, парични разлики са отстранени, и бек-офис администрацията намалява. Повече за Safepay

 

CCTVВидеонаблюдение и сигурност

Tokheim EYE е ефективно решение за сигурност, което е напълно интегрирано с POS-а. Има опции за търсене: получаване, смяна, събитие или време. Касиера може да види снимки на плащанията на клиентите, зареждането с гориво на екрана на тяхния POS, за да се избегнат обърквания. Другите характеристики включват:увеличение, “влачене и пускане” медия плеър и разпознаване на регистрационните номера. Повече за Tokheim EYE

 

 

features-car-wash1Интеграция на автомивка

POS-а се връзва директно към вашия Codax декодер и принтира уникален 6-цифрен код за клиентите си. Extra брояча е на разположение, откакто няма нужда от отделни Codax единици. И тъй като е напълно интегрирано, всичко става само с натискането на един бутон за край на деня.

 

 

Видео: Fuel POS – разяснение

Видео: Maxol – споделена история