gBIG

 

Токхайм Рое България има удоволствието да Ви представи нивомерна система gBig15, изцяло разработена за Българския пазар, съобразена с нуждите на българския потребител.

Автоматичната измервателна нивомерна система gBIG15 е предназначена за измерване на нивото на горивото и водата в резервоари за съхранение на горива на бензиностанции и бази. Системата е одобрен тип средство за измерване от Българския Институт по Метрология БИМ, което я прави напълно съвместима с изискванията на наредба Н-18 за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства във връзка с установяването на дистанционна връзка за предаване на данни на фискалните устройства с Националната агенция на приходите НАП.

 

22

 

Нивомерните магнитостриктивни сонди PLS-5X/5Y от Автоматичната измервателна нивомерна система gBIG15 са предназначени за измерване на нивото на горивото и водата в резервоари за съхранение на горива на бензиностанции и бази. Същите сонди измерват ниво на горивото, ниво на водата, температурата, като същевременно извършват и функцията за откриване на течове на гориво от резервоара. По този начин магнитостриктивните сонди PLS-5X/5Y превръщат Автоматичната измервателна нивомерна система gBIG15 във високоефективно средство за управление на горивните стопанства и опазване на околната среда.

За по-подробна информация, моля свържете се с наш представител.

sales@tokheimservices.bg