Fill Spot

2Токхайм Рое България има удоволствието да Ви представи продукт, плод на дългогодишни усилия. При разработката на ЕСФП FillSpot POS нашите висококвалифицирани и водещи в индустрията инженери, взеха под внимание специфичните нужди на Българския потребител и използвайки своя опит и огромният ресурс на Токхайм Рое България натрупан през годините, създадоха продукт изцяло проектиран, тестван и разработен в България отговарящ на нуждите на Българския пазар, спазващ всички законови разпоредби ( Н-18 ).

ЕСФП FillSpot POS е електрона система с фискална памет разполагаща с вграден фискален принтер за връзка с НАП съгласно наредба Н-18 и електронно управление на 16 бензиноколонки. Системата е предназначена за монтаж на открито с работна температура от – 20 оС до +55 оС. Подържат се RFID карти и тагове, достъпа и контрола може да се упражнява през Web интерфейс посредством директна връзка с РС чрез TCP/IP протокол. Системата предоставя възможност за дневни справки на наличности в резервоари и оборот, запис в реално време на всички зареждания и връзка с нивомерна система.

Електронната Система с Фискална Памет (ЕСФП) „Fill Spot“ е проектирана и произведена за обслужване на бензиностанции към фирмените автомобилни паркове и отговаря на всички изисквания съгласно наредба Н-18 за продажбата на течни горива в България. Конзолите Fill Spot са рентабилни, предназначени за монтаж на открито, устойчиви на атмосферно влияние и специално пригодени за ведомствени автомобилни, подемно-транспортни или селскостопански машинни паркове. Максимално ориентирана към нуждите на потребителя, системата Fill Spot позволя да се запази, проследи и анализира всяко наливане на гориво, както и всяка получена доставка. Също са възможни подробни дневни справки по горива, резервоари, колонки, автомобили и водачи, разпечатани на място от конзолата или дистанционно през удобен Web-интерфейс. Опцията за оторизация на наливането чрез индентификационни, безконтактни (RFID) карти или тагове, посредством четеца, интегриран във Fill Spot е допълнителна защита от неоторизарано наливане (или кражба) на гориво и позволя самостоятелната работа на обекта без постоянен човешки надзор, като наливанията се извършват от самите шофьори. Освен самостоятелно, конзолата Fill Spot предлага също така и няколко различни опции за комуникация с централизирана система. На първо място, конзолата може да бъде свързана директно към компютър или лаптоп посредством мрежови кабел но пълният функционален потенциал се постига, когато конзолата е пряко свързана с LAN-мрежа чрез TCP/IP, WLAN или GSM/GPRS/UMTS модеми за дистанционен достъп до Web-интерфейса и FTP-сървъра. Това позволява достъп до конзолата (от оторизирани лица) по всяко време и място за получаване на справки в реално време относно състоянието на конзолата, направените доставки и зареждания на гориво, кои автомобили и водачи са зареждали, какво е наличното количество гориво в резервоарите и т.н.

За по-подробна информация, моля свържете се с наш представител.

sales@tokheimservices.bg

33