TQC (Tokheim Quality Calculator)

display-price-change

Ако разходомера е сърцето на всяка колонка, тогава калкулатора несъмнено е мозъка. Tokheim Quality Calculator е много интелигентен и надежден калкулатор, който използва най-новите технологии по отношение на комуникацията и производителността. Той осигурява функционалност, която нямат предишните калкулатори или медийни устройства. Тя ви позволява да управлявате вашето гориво по-ефективно и да се обвържете  с клиентите си по-лесно.

 

Революция в комуникациите на бензиноколнките

TQC не признава ограниченията на традиционните калкулатори, вместо това той без усилие свързва вътрешните комуникации с външния свят. Изграден върху Linux базирана операционна система, използвайки мощен ARM9 процесор и Can-bus технология за комуникация ви дава предимството да разполагате с най-напредналите калкулатори на днешния пазар. TQC e продукт “устойчив на бъдещето”, готов за утрешните технологии.

Мощни функции за борба с измамите

Мощен набор от приложения предпазва от опити за подправяне на вашата колонка или опити за манипулиране на устройствата. TQC е устойчив на фалшификации чрез защитена връзка между хидравличния контролер и главния процесор, използвайки криптирани вътрешни комуникации за добавяне на по-голяма сигурност.

Софтуера и хардуера са проектирани да предотвратяват неоторизирани манипулации чрез цифрово и физическо маркиране на всички платки и периферни устройства. Този дизайн гарантира, че няма да претърпите загуби от продажби на горива ако има прекъсване в електрониката на колонката или външна манипулация на пулсера или разходомера.

 

TQC-board-4Свързване чрез TCP-IP

TQC разполага с вградени TCP-IP възможности, които могат да бъдат активирани като gateway  към външния свят. Можете да свържете TQC в локалната мрежа на станцията, или чрез IFSF/LON през Ethernet, както и да настроите връзка към WAN за обмен на информация с централния офис. Това дава възможност за по-ефективно обслужване чрез отдалечена диагностика, както и способността да се правят софтуерни ъпгрейди дистанционно. Когато се използва TQC-VGA можете да управлявате промоции или информация, пусната на екраните на колонките от вашия лаптоп от всяко място и по всяко време.

 

Мерки и теглилки W&M

MID сертификацията е един от основните текущи разходи по време на жизнения цикъл на една колонка. Нашият ‘dual-software’ дизайн помага да пестите време и пари, свързани с повторно сертифициране. С концепцията ‘dual-software’, софтуерът на TQC е разделен на мерки и теглилки W&M свързани софтуери и не W&M свързани софтуери. Само промяна W&M софтуера изисква MID повторно сертифициране.

TQC-VGA-tqc-tokheimTQC-VGA – 17 инчов мултимедиен екран

Tokheim предоставя стандартен LCD дисплей за всички наши Q410 и Q510 колонки, но модернизацията към TQC-VGA е лесна, и осигурява силна възвръщаемост на инвестициите. TQC-VGA  на Tokheim е всичко-в-едно, 17-инчов мултимедиен екран и калкулатор, който осигурява среда за ефективна комуникация с вашата целева аудитория.

Мултимедийните дисплей стимулират клиентите да увеличат импулсните покупки, както и да се възползват по-често от допълнителни услуги като автомивка. Чрез лесния за използване план график на T-media можете да изберете кога и каква презентация да се показва на TQC-VGA.