T-Media

overview-Tmedia

Бензиностанциите са средище на дейност. Защо да не предоставим на клиентите информация и забавления. Нашите 17 инчови мултимедийни екрани, TQC-VGA въвеждат промоции, информация и живи реклами. Ние не просто им даваме един екран – ние им предоставяме пълен информационен и рекламен пакет, T-Media, която ви осигурява възвръщаемост на инвестициите.

 

TQC-VGAХардуер: Една фокусна точка с TQC-VGA

Мултимедийният екран и калкулатор на Tokheim TQC VGA предоставя всичко в едно. Най-ефективният начин за предоставяне на рекламни продукти, за да задържите вниманието на потребителите. За разлика от други текущи медийни колонки с интегрирани опции, TQC VGA предоставя цялата информация в един специален екран. Също така е с най-големия интегриран екрана в индустрията -17 инча. Няма объркване относно това къде да гледа шофьора. Цялата информация се доставя на един потребителски интерфейс. Този голям дисплей, възпроизвеждайки рекламните презентации на същото място където се предоставя информация за цената и количеството на горивото гарантира, че предоставената от вас рекламна информация ще е постоянно в полезрението на клиента, точно където е съсредоточено вниманието му. Повече за TQC

 

T-Media-create-adT-Media: Добавяй, график, излъчвай.

С T-Media, имате онлайн приложение, което ви позволява да организирате и да излъчвате медийни реклами на вашите колонки. То е изцяло уеб базирано, така че няма софтуер който да изисква допълнителна инсталация локално на станцията. С T-Media от Tokheim можете да добавите списък за изпълнение и график, кога искате да се стартират излъчванията, настройте и дайте живот на своята станция. Всичко това може да се извършва дистанционно, навсякъде, по всяко време в целия свят.

 

 

featuresTokheim-497-retouchedlow-resСъбития, медии и реклама

T-Media е програмиран да бъде ориентиран към събития. Това означава, че може да достави най-различни съобщения, като използва и по-сложни маркетингови методи. Медиите могат да бъдат управлявани по подразбиране относно стандартни събития както и да има “празен ход” (например съобщение „Добре Дошли“ / съобщение за безопасност), “зареждане” (например насърчаване на клиента и рекламиране на продукти от магазина или на по-висок клас горива), или “край на зареждането” (напр. съобщение “Благодаря Ви, Заповядайте отново“).

T-Media също отива една стъпка по-напред, като позволява маркетинг за насърчаване на продукти, базирани на най-различни събития, като например вид гориво, клиентски карти, регистрационни табели (чрез ANPR), промоции във времето, затворени обявления и др. Това ниво на изтънченост го отличава от просто течащите реклами или TV 24/7.

 

mediaАнимация, видео, изображения, уеб сайтове и още

Можете да добавите съдържание, като например видео клипове, флаш анимации, Power Point презентации или уеб адреси, до уеб услугата T-Media от всяка точка на света. Просто качете съдържанието си и след това плъзнете и да го пуснете в плейлиста. Като алтернатива можете да създавате съдържание с помощта на нашите прости шаблонни редактори. Ние от Tokheim можем да предоставим услугата дизайн, ако искате да създадете по-локализирано и мощно послание.

 

 

access-controlКонтрол на достъпа

Различните клиенти често се нуждаят от възможността да предоставят  достъп на различни потребители до системата. Например вие можете да искате независими графични дизайнери да качат медийно съдържание. Петролните компании могат да искат от доставчиците на медийни, рекламни агенции, или маркетингов персонал от няколко места, да управляват техните екрани. Можете да зададете различни нива на достъп бързо с лесен за използване набор администраторски инструменти.

 

 


DeliПредимства на T-Media

Увеличение на продажбите в магазина

Мултимедийните екрани стимулират клиентите да увеличат средно прекарваното време и импулсните покупки, както и да се възползват от допълнителни услуги като автомивка. С план графика на T-Media можете да изберете какви презентации искате да се движат и кога. Например, може да искате да се пускат реклами за кафе сутрин, сандвичи на обяд и лотария през вечерта. След това можете да планирате реклами за автомивка и обяви за уикенда.

Увеличение на продажбите на горива

Изследванията на клиентските услуги показват, че чрез предоставяне на информация относно ползите от премиум горивата, можете да увеличите техните продажби.

Приходи от Реклама

Показване на промоции директно на колонките за горива, за по ефективна възвращаемост на инвестициите.

Клиентска лоялност

Информация в реално време за пътната обстановка, времето или бонусите за постоянни клиенти може лесно да помогне за увеличаването на повторни посещения от страна на клиентите.

Регионални новини

Гъвкавата платформа на T-media може лесно да възпроизведе регионални новини, предоставяйки Ви възможността за по-близък контакт с локалните клиенти.