Плащане (OASE)

PAYMENT-overview

Tokheim ONLINE оторизация и Switching Environment (OASE), помагат да улеснят плащанията с банкови карти и плащанията на горива. Допълнителните опции включват лоялност и електронни ваучери. Tokheim осигурява напълно интегрирано решение за разплащане с карти, предназначено да отговорят на специфичните нужди на магазина на бензиностанцията.Crypto VGA (открит терминал плащане) и Crypto IPT (закрит платежен терминал) безпроблемно се интегрира с нашия сървър за електронно плащане Electronic Payment Server (EPS) за да предостави всеобхватно и сигурно решение за плащане с карти на станцията. Нашата горивна,банкова оторизация и превключване като услуги обслужват над 300 милиона транзакции годишно за петролните компании, търговци на едро и групи от независими дилъри. Силно защитен онлайн Решението позволява сделките да бъдат обслужени бързо и сигурно и ви помага да предложите на своите клиенти по-добро обслужване.

 

OASE

Tokheim’s Online Authorisation and Switching Environment (OASE ) помага да се улеснят плащанията на горивата и с банкови карти в EPOS. Премахва сложността от управление чрез различен “ключов” мениджмънт и протоколи от сайта,които да се пращат към централната switch точка. Една единствена схема за сигурност (на базата на 3DES DUKPT) и един и същ протокол (на базата на IFSF) е всичко необходимо, за да се свържете POS-а на станция с OASE – и от този момент, имате възможност да приемате всички карти.

От OASE, операциите, след това се прехвърлят към съответните банкови и горивни карти в съответствие с техните специфичнни опции за сигурност или пряко се разрешават от OASE. Това решение осигурява огромна полза за нашите клиенти, тъй като веднъж създадено дава възможност много лесно да се приемат допълнителни карти на техните станции.

 

OASE като суич за банкови карти

OASE обработва всички основни схеми за банкови карти, включително Visa, MasterCard и American Express.С OASE, нашите клиенти имат предимството, че са в състояние да изберете предпочитаната от тях банкова услуга с най-изгодните карти, преференцални такси

и най-добро ниво на обслужване. Едно силно стойностно предложение се постига, като се сумират транзакциите от множество страни със същите условия, които предоставят на своите клиенти необходимата “покупателна сила”, за да се преговаря и да се постигна по-ниска такса

 

OASE като суич за гориво

OASE предлага най-цялостно решение за горивни карти в индустрията чрез множество онлайн, сигурни връзки относно самите карти. За бензиностанция, е лесно да се добави в мрежата си допълнителна карта и да увеличи приходите си. Tokheim POS предлага най-бързият начин да се постигне общоевропейското приемане на карти напр. чрез създаване на взаимното приемане на сделки с мрежи от бензиностанции.

 

OASE като крайна точка

OASE също осигурява напълно управлявана услуга за онлайн обработка на горивни карти. Това намалява високото ниво на инвестиции за издаване на карти и за защитена онлайн инфраструктура. С OASE, имате привлекателен бизнес модел със сравнително ниски инвестиции. Чрез използването на стоп-списъци, бели списъци и  няколко параметъра за скорост и съответстващите файлове, всяка петролна компания е в състояние да изгради свои собствени правила.

 

 

 

Лоялност и електронни ваучери

Решението за плащания на Tokheim също има пакет от приложения за лоялност. Ние предлагаме пакет за лоялност, който включва стандартни функции, като например наградни точки базирани на закупуване на различни изделия и горива, плюс бонус точки чрез дъщерни програми и купони. Има и онлайн IFSF базиран интерфейс за лоялни кленти,който помага във времето за пазаруване. Tokheim също предлага приложение заелектронни ваучери , което обхваща елементи, като например телефони, бонус карти, билети за увеселителен парк и много други. е-ваучер интерфейса използва стандарта IFSF с баркод или номер на артикул / код за активиране или персонализиране на допълнителни услугата,добавяне на лога / търговски марки на разпечатките.