TQP (Tokheim Quality Pump)

overview-TQPTQP смукателната помпа на Tokheim се е доказала със своята надеждност и производителност в най-трудните условия и най-враждебната среда. Повече от 1 милион единици са инсталирани до днешна дата. Ниската консумация на електрическа енергия и високото качество на изпълнение прави тази помпа изгодна инвестиция. Ние предлагаме два вида помпени агрегати: Tokheim Quality Pump – Нормална скорост (TQP-RS) или Tokheim Quality Pump – Висока скорост(TQP-HS).

 

Tokheim Quality Pump – Висока скорост (TQP – RS)

TQP-RS е роторна помпа с въглеродни остриета, които произвеждат изключителна мощност на засмукване дори когато помпата е суха. Патентовано, напълно статично устройството, с помощта на вихров ефект осигурява елиминиране на въздуха при екстремни отклонения.

Добрия инжинеринг води до намалено ниво на шум при скорости от 40/80 литра в минута. Ниската консумация на електрическа енергия допълнително намалява общата цена за вашата Quantium колонка.

TQP-HS-Panaorame

 

Tokheim Quality Pump – Висока Скорост (TQP – HS)

TQP-HS е компактна, иновативна смукателна помпа за приложения с висока скорост 80/130 литра в минута. Това е самозасмукваща помпа с модул за отделяне на въздуха. TQP-HS е зъбна помпа, задвижвана от електромотор и външен V образен ремък.

Високо надеждната помпата е проектирана и предназначена за лесно бъдещо обслужване. Предоставен е лесен достъп до всички предни и задни елементи, които са  сглобени така, че не е необходимо да се демонтира цялата помпа, за да се извърши ремонт. Това прави изключително лесно поддържането на TQP-HS.